INSPIRATIE VOOR DE VEEHOUDER

Uniek en actief

WIJ ZIJN DUTCH FARM PLAN

Sinds 1986 zijn we al betrokken bij het zuivelbedrijf, door de jaren heen hebben we onze ervaring in het melken van koeien flink uitgebreid. Door de groeiende omvang van onze boerderijen ontdekten we dat de gebouwen, de koeien, het voer en het management meer en meer cruciaal zijn voor een gezonde en winstgevende toekomst.

Dutch Farm Plan levert al ruim 15 jaar kennis en ervaring aan zuivelontwikkeling en -bouw van zuivelbedrijven. Dutch Farm Plan heeft meerdere activiteiten ontwikkeld om melkveehouders te bedienen. Onze aanpak is gericht op realistische en haalbare verwachtingen. We hebben een team van deskundigen die op melkveebedrijven geboren en getogen zijn en hebben grote internationale ervaring met het bouwen en beheren van deze bedrijven.

Dutch Farm Plan biedt wereldwijd unieke en actieve management ondersteuning, waar het management kan rekenen op een 24/7 bereikbaar servicecentrum dat de veehouder met dringende zaken kan helpen, bijvoorbeeld problemen met mestbeheer, vee gerelateerde problemen zoals plotselinge voedingstekorten die voedingsveranderingen vereisen en mechanische problemen.

Wij zijn geregistreerde ingenieurs, gespecialiseerd in grote zuivelfaciliteiten, wereldwijd. Wij ontwikkelen gloednieuwe zuivelfaciliteiten en renoveren of upgraden bestaande faciliteiten. Ons team is uniek gekwalificeerd om de perfecte oplossing voor uw behoefte te bieden. We hebben grote kennis en ervaring ontwikkeld over het melken van koeien in warme klimaten. Wij ontwikkelen zuivelproducten voor koeien in uitdagende klimaten met hitte of koude stress. We hebben meerdere oplossingen voor koe-comfort en koele koeien gedurende langere perioden van hitte. Wij zijn de wereldwijde specialist in het optimaliseren van de financiƫle prestaties van zuivelproducten in warme klimaten.

Diverse melkvee-installaties van allerlei formaten zijn door ons gebouwd, accommoderend van 100 tot 10.000 koeien. Projecten bevatten diverse gebouwen, zoals een melkstallen, vrijloop-stallen, bunker-silo's, opslagloodsen, mestopslag en kalfinstallaties. Onze ontwerpen omvatten het nieuwste op het gebied van gegevensverzameling, ventilatie, mestverwerking en koe-comfort.

We melken duizenden melkkoeien en jongvee met Lely Astronaut melkrobots, waarbij we gebruik maken van de hoogste technologie in de verschillende markten waar we samenwerken.

ONZE EXPERTS

TEAMLEDEN

Met ons team van experts en ons netwerk van ondersteunende bedrijven bouwen wij teams die garant staan voor succes. Het team heeft de know-how en ervaring om het gehele proces van planning tot oplevering af te dekken. Ons uitgebreide netwerk van ondersteunende bedrijven zorgt ervoor dat alle bouwmaterialen en overige zaken op tijd geleverd zijn om de afgesproken dead-line te kunnen realiseren.

JOHAN
SCHEP

Managing partner

ERIC VAN DEN
HENGEL

Managing partner

JAN HENRY VAN
DER LINDE

Managing partner

JAAP
MULDER

Managing partner

HOE ONS TE BEREIKEN

Interesse in ons concept en u wilt meer weten?
Bel ons of stuur een e-mail.

CONTACTGEGEVENS